Autostol.dk

Fra bloggen

7 A.M. Baby Shield

Baby Shield

Baby Shield er fra 7 A.M, som er et af de større mærker i udlandet indenfor køreposer – De er dog først på vej til Danmark nu. De har for alvor slået deres navn fast i forbindelse med en række ultimative produkter, som blandt andet 7. A.M Baby Shield.

Denne kørepose minder meget om de andre produkter fra samme mærke og kan vaskes, hvis der skulle blive spildt eller andet på produktet. Det er en god all-rounder, da den kan indstilles, så den varmer og beskytter optimalt, alt efter hvor varmt der er. Der er nemlig to forskellige fontposer med, så du kan skifte den ud alt efter om det er vinter eller efter/forår.

Den er derfor perfekt året rundt, og modellerne fås i størrelserne medium og large og kan således bruges fra 0-3 år.

7 A.M Baby Shield fik 66% i den store test af køreposer

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun

–> <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.


Prissammenligning på 7 A.M. Baby Shield

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  

Fakta om 7 A.M. Baby Shield

  • Mulighed for at vaske produktet
  • Passer perfekt til 3 årstider
  • Anti-slip på bagsiden
  • Vandafvisende stof på forsiden
  • Fleecefor for at gøre det blødt for barnet

Autostol.dk’s egne erfaringer med 7 A.M. Baby Shield

Fin lille kørepose, som anvender samme fastspændingssystem som Voksi Move og Odenwälder Mucki. Det er således nemt, at få selerne ind igennem ryggen, og du kan spænde barnet fast sammen med køreposen eller efter den er monteret. Igen er det nemmest, at gøre det efter, at posen er monteret. Barnet er spændt fast inde i selve posen.

Baby Shield er desværre meget bred i det og derfor kommer den til, at virke ret stor i autostolen og det er nærmest som om, at barnet/posen ikke kan være der.

Stoffet er super lækkert og muligheden med, at skifte mellem et for/efterårs lag og et vinter lag, er ret smart og gør, at man kan bruge posen i længere tid uden, at det bliver for varmt for barnet. Man skal dog huske, at anvende den inderfleece, som er i posen.

Prismæssigt er vi i den dyre ende og igen er det kun en pose du skal vælge, hvis du går op i brand/mærker som de kendte i udlandet bruger.

Installationsvideo for 7 A.M. Baby Shield

Farver

7 A.M. Baby Shield finder du i et utal af farver. Tjek producentens hjemmeside for flere farver.

Erfaringer med 7 A.M. Baby Shield

Har du erfaringer med 7 A.M. Baby Shield må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.