Autostol.dk

Fra bloggen

7 A.M Le Sac Igloo

Le Sac Igloo

7 A.M Le Sac Igloo er en yderst fornuftig kørepose. Den er både vind- og vandtæt, og sikre derfor en god komfort for barnet. Det er en behagelig kørepose, som kan anbefales til nybagte forældre. Det er en stor pose, som fungerer på samme måde som en vinterjakke – blot med selerne direkte på barnet. Dette gør, at barnet holdes varmt og sikkert under transport. Derudover er der en pelskrave, og andre små detaljer.

7. A.M Le Sac Igloo er udstyret med en lynlås, som gør, at man hurtigt kan åbne og lukke køreposen. Den kan vaskes i vaskemaskinen, hvis der skulle opstå et behov for, at rengøre produktet. En vigtig detalje med 7. A.M Le Sac Igloo er, at der er mulighed for, at åbne bunden af køreposen, hvilket gør, at barnet kan have sine sko til at stikke ud i bunden. Det øger komforten samtid med, at det er praktisk i vådt vejr.

7 A.M Le Sac Igloo fik 64% i den store test af køreposer

Vores prissammenligning virker ikke i øjeblikket.

Vi er igang med en helt ny version af autostol.dk, som forventes online i februar


Prissammenligning på 7 A.M Le Sac Igloo


Fakta om 7 A.M Le Sac Igloo

  • Vind- og vandtæt
  • Udstyret med en pelskrave
  • Der er anvendt lynlås på produktet
  • Mulighed for at vaske autostolsposen
  • Mulighed for at åbne bunden for øget komfort
  • Anti-slip på bagsiden

Autostol.dk’s egne erfaringer med 7 A.M Le Sac Igloo

Første håndsindtrykket er, at køreposen er alt for stor til autostolen. Den er meget bred i det, hvilket gør, at den fylder meget i autostolen. Pelskraven kan heldigvis lynes af, da det ikke er særlig praksis og blot er til gene for barnet.

Posen er lavet i nogle fine materialer og føles rigtig varm og lækker. Den har en lomme foran, som mere er en designting end den er praktisk.

Bagpå 7 A.M Le Sac Igloo er der et anti-slip stykke stof, som man kender det fra børnenes hjemmesko – smart detalje.

Køreposen kan sættes fast i autostolen efter behov, da man blot sætter den fast ovenpå selerne. Det er ikke helt så nemt, at monter posen mens barnet er i posen, men sætter man først posen i og derefter barnet, kan det sagtens lade sig gøre. Dog virker den stadig ret bred til autostolen. Barnet er spændt fast inde i selve posen.

Prismæssigt er den i den høje ende og man skal købe køreposen, hvis man vil bruge den til andet end blot autostolen og hvis man vil have et brand/model, som de kendte i New York bruger.

Installationsvideo for 7 A.M Le Sac Igloo

Farver

7 A.M Le Sac Igloo finder du i et utal af farver. Tjek producentens hjemmeside for flere farver.

Erfaringer med 7 A.M Le Sac Igloo

Har du erfaringer med 7 A.M Le Sac Igloo må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.