Autostol.dk

Fra bloggen

Sleepbag.bycar

sleepbag.bycar

— Sleepbag.bycar er TEST VINDER —

Den nye kørepose fra Sleepbag – bycar – er en helt fantastisk kørepose, der byder på samme høje kvalitet, som du kender det fra Sleepbags andre produkter.

Sleepbag.bycar
Her ser du, hvordan barnet sidder i køreposen før den er lukket. Posen er dejlig blød indeni.

Sleepbag bycar er således lavet i de samme materialer og det sikre, at dit barn holdes dejlig varmt når det fragtes frem og tilbage til bilen.  Køreposen by car er lavet i det temperaturregulerende materiale TEMNI Technology, der giver en balanceret og behagelig temperatur for barnet når det ligger i autostolen.

Sleepbag-bycar er virkelig nem, at montere i autostolen, da der er udtag til selerne oppe i toppen samt nede mellem benene. By.car er lavet så smart, at selen også kan komme ind ned langs ryggen, hvis ikke de øverste huller passer. Derfor passer køreposen også til autostole med både 3- og 5-punktsele uden, at du skal tage selerne ud af autostolen.

Når først køreposen er i autostolen, er det nemt at sætte barnet korrekt i Sleepbag.bycar OG korrekt i autostolen.

Sleepbag.bycar lukket
Her er køreposen lukket i og barnet sidder dejlig varmt i posen.

En ting, der er værd at fremhæve er, at Sleepbag.bycar kan foldes sådan, at den passer til barnet. De første måneder kan du folde fronten ned, så den ikke går helt op i hovedet på det lille barn. I takt med barnet bliver større, kan du lade mindre og mindre af fronten være foldet ned, for tilsidst ikke at være det. På den måde kan Bycar vokse med barnet.

Køreposen kan bruges i alderen 0-9 måneder og er 75 x 34 cm.

Sleepbag.bycar fik 90% i den store test af køreposer og er således Testvinder.

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun599 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.


Prissammenligning på Sleepbag.bycar

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Coop.dk 599,00 DKK
Babysam.dk 639,20 DKK
Brug koden BF20 og få 20% rabat på ALT ved Babysam.

Fakta om Sleepbag.bycar

 • Kan vaskes ved 40 og 60 grader
 • Kan tørretumblers ved lav varme
 • Kan monteres i autostole med 3- og 5-punktsele
 • Til børn i alderen 0-9 måneder
 • Lavet med TEMNI Technology
 • Med lækre og bløde materialer - Mikrofiber og plys
 • Nemt at montere i autostolen
 • Nemt at sætte barnet i Sleepbag.bycar

Autostol.dk’s egne erfaringer med Sleepbag.bycar

Da jeg først lige så den tænkte jeg, at den mindede lidt om Sitbag og hvordan den skulle monteres - men jeg blev hurtig overbevist om, at de to SLET ikke er ens eller på samme niveau.

Sleepbag bycar test vinderOg som mødregruppen påpegede - den var virkelig smart, flot og lige sådan en man ville bære sit barn rundt i.

Bycar er i en helt anden klasse og i meget højere kvalitet. Materiale er så lækre, bløde og man får selv lyst til, at kravle ned i køreposen. Selvom By car er meget tynd, er den vindtæt og den kan sagtens holde barnet varmt selv på de helt kolde dage og hvor det blæser lidt.

Hvis det dog skulle bliver for varmt, kan posen åbnes og frontflappen kan rulles ned og puttes ned i "lommen" i bunden af køreposen og på den måde er den ikke i vejen - smart lille detalje.

Det er utrolig nemt, at sætte Sleepbag bycar fast i autostolen og det er lige så nemt, at sætte barnet ned i køreposen. Når først barnet sidder i autostolen/køreposen er det blot, at lukke "flapperne" og dit barn er dejlig varmt og beskyttet optimalt i autostolen.

Køreposen lukkes sammen med snøre og der er således ingen lynlås til at irritere.

Køreposen er ikke blandt de største i testen og er således kun 75 cm lang. Det betyder, at brugstiden ikke er så lang, men på niveau med fx. Voksi Move. Hvis man skal vende det til noget positivt, så betyder det, at den ikke er alt for stor og klodset i babystolen og den ikke fylder SÅ meget, at barnet bliver helt glemt sammen.

Prismæssigt er vi i den højde ende, men jeg synes at pris/kvalitet og egenskaber hænger godt sammen i dette tilfælde og derfor får den også 4 stjerner i den kategori.

Så alt i alt en virkelig lækker kørepose og jeg kan sagtens anbefale den til dig og dit barn.

Hvilket også er årsagen til, at Sleepbag.Bycar bliver testens vinder.OBS: Sleepbag.bycar bør vælges, hvis du føder i oktober, november og måske december. Da den er så kort, er det nemlig ikke en du kan bruge i to sæsoner, men i den periode du kan bruge den, får du altså også en virkelig lækkert kørepose.

Installationsvideo for Sleepbag.bycar

Farver

Sleepbag.bycar finder du i et utal af farver. Tjek producentens hjemmeside for flere farver.

Erfaringer med Sleepbag.bycar

Har du erfaringer med Sleepbag.bycar må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.

1 kommentar

 1. Hej,
  Jeg har termin start marts, og overvejer en kørepose til autostolen. Vil det være spild at investere i sleepbag by car? Har også kigget på Voksi Move Light. Har du nogen erfaringer med den? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.