Autostol.dk

Fra bloggen

Besafe iZi Modular i-Size basen

Besafe iZi Modular isofix base

BeSafe iZi Modular Isofix base, er en base der kan bruges til to autostolegrupper. Basen kan bruges til babyautostolen BeSafe iZi Go Modular, som kan bruges fra fødslen og op til 13 kg. Samtidig kan basen bruges til autostolen BeSafe iZi Modular, der kan bruges i alderen ca. 9 måneder op til barnet er ca. 4 år gammelt.

Basen lever op til i-Size godkendelsen. I 2014 blev babyautostolen testet, hvor den var monteret med iZi Modular base, hvor den fik et godt testresultat på 72 %.

Basen monteres, som navnet antyder, med Isofix. Basen monteres yderligere med et støtteben, der giver en bedre stabilitet, og dermed også en bedre sikkerhed.

Basen er udstyret med en indikator, der med lyd og lys fortæller når basen er korrekt monteret i bilen. Det giver en mindre risiko for at basen ikke monteres korrekt, og basen opnår på den måde en bedre sikkerhed. Der er også en indikator der viser hvornår autostolen er sat korrekt fast i basen.

Babyautostolen BeSafe iZi Go Modular bruges bagudvendt i basen, for at sikre den bedste sikkerhed til de mindste. Autostolen BeSafe iZi Modular bruges bagudvendt når barnet er mellem 61-105. Autostolen kan bruges fremadvendt fra barnet er 88-105 cm. Når barnet sidder bagudvendt i iZi Modular, er det muligt at rykke basen længere ud fra bagsædet, når der kommer bedre benplads til barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.