Autostol.dk

Fra bloggen

Cuddle Puttepose

Cuddle Puttepose er en af de køreposer, som har elimineret de trælse ting, som mange andre alternativer på markedet har. Cuddle Putteposen er udviklet af produktets målgruppe, nemlig mødre, som selv står i situationen med, at skal have en optimal kørepose. Det betyder, at Cuddle Putteposen er så komfortabel som muligt for dit barn, og beskytter så godt som muligt mod kulde og træk, som måtte genere dit barn.

En anden fordel ved Cuddle Putteposen er, at man kan åbne og lukke den efter behov, uden at barnet vågner. Det er simpelt og lige til at håndtere denne kørepose. En anden fordel er også, at Cuddle Putteposen kan vaskes i vaskemaskinen.

Cuddle Putteposen er produceret i lækkert og blødt fleece indvendig. Udvendig er køreposen lavet af fløjl som beskytter barnet godt mod eventuel kulde og træk.

Cuddle Puttepose fik 77% i den store test af køreposer

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun

–> <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.


Prissammenligning på Cuddle Puttepose

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  

Fakta om Cuddle Puttepose

 • Udviklet af andre mødre for at få det bedst mulige produkt
 • Komfortabel for børn at befinde sig i
 • Kan åbnes og lukkes uden at barnet opdager det
 • Kan vaskes i vaskemaskinen
 • Produceret i fleece og fløjl

Autostol.dk’s egne erfaringer med Cuddle Puttepose

Putteposen er testens grimme ælling – den vinder ingen design pris og den som mødregruppen først valgte fra – men.. Ydresiden i fløjl er ikke et materiale, som falder i god jord. Det er dog praktisk, da det holder vinden ude og holder barnet ekstra varmt. Indeni er der nemlig dejlig varm fleece, så barnet sidder dejligt blødt.

Putteposen virker meget stor, men når den, efter et godt stykke tid, er monteret i stolen, er den faktisk ikke så stor og man kan se, at den faconsyet pose passer perfekt til autostolen (det er også den eneste af køreposerne, der specielt er lavet til autostole).

Den største ulempe ved Putteposen er helt klart, at selerne skal afmonteres for, at posen kan sættes fast. Det er således ikke en pose, som man tager ud af stolen når først den sidder deri, som man kan med de andre. Det øger dog komforten for barnet, at posen sidder helt inde under selerne.

Prismæssigt er vi lidt under midten og således i den billige ende, hvorfor man sagtens kan købe posen og prøve den af og se om man er til den type køreposer.

Men hvis du først er overbevist om, at du skal have en kørepose til barnet, tager din autostol frem og tilbage hver gang – ja så er Putteposen klart det bedste valg.

Installationsvideo for Cuddle Puttepose

Farver

Cuddle Puttepose finder du i et utal af farver. Tjek producentens hjemmeside for flere farver.

Erfaringer med Cuddle Puttepose

Har du erfaringer med Cuddle Puttepose må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.

1 kommentar

 1. Hej alle (o:
  Vi vil gerne lige komme med et par kommentarer til testen.
  1. Vi ved at fløjl ikke lige er det materiale som modeverdenen beskæftiger sig mest med – men det har bare nogle rigtigt gode fordele til netop dette brug:
  – Det er et bomuldsprodukt, som kan opsuge evt. fugt, som det svedtransporterende fleece fjerner indefra barnet. Evt. fugt kan så nemt fordampe fra fløjlen.
  – Det er vævet så tæt og tykt, at det i praksis er vindtæt (Og det er altafgørende for om barnet kan holde varmen!)
  – Og så er det meget slidstærkt (o:
  Vi er i gang med at designe en ny model af Putteposen, som skal komme på markedet næste efterår, hvor fløjlen er et af de materialer vi kigger på alternativer til, men vi har indtil videre vægtet barnets velbefindende højere end designet.
  2. Grunden til at Putteposen kan virke lidt stor i starten er, at den er designet så den kan bruges længe – gerne op til 2-års alderen, hvor barnet er flyttet i den større stol, som Putteposen også kan bruges i!
  3. Der skal IKKE afmonteres seler for at montere Putteposen i en stol med 3-punktsseler – kun hvis det er en med 5-punktsseler – og her gøres det ganske nemt ved at tage selerne ud af beslaget på ryggen af stolen – montere Putteposen – og sætte selerne fast i beslaget igen (der findes enkelte modeller på markedet, hvor selen skal afmonteres i bunden af sædet i stedet)
  Grunden til at vi ikke har lavet et system hvor man slipper for at skulle afmontere selerne er, at det giver nogle samlinger med f.eks. velcro på ryggen af barnet – og det generer barnet på ryggen!

  Vi hører gerne fra Jer, hvis I har forslag til ændringer til Putteposen eller øvrige kommentarer – send os en mail på post@cuddle.dk eller besøg os på Facebook: http://www.facebook.com/putteposen

  Tak til autostol.dk for en rigtigt fin test (o:

  Mange hilsner fra Cuddle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.