Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Aton Basic

Aton Basic er en forholdsvis ny autostol, men den er alligevel blevet taget rigtig godt imod allerede. Den har allerede været med i mange forbrugertest i hele Europa, og alle steder er den endt i top. Der er altså ikke meget tvivl om, at Aton Basic fra Cybex er en rigtig god autostol.

Det er også muligt, at lave Cybex Aton Basic om til en barnevogn, med hjælp fra lidt ekstra tilbehør. På den måde er det let, at transportere barnet både i bilen, men også efter en køretur. Det kræver dog, at man har et såkaldt travel system, som Cybex også producere, men det behøves ikke nødvendigvis at være fra Cybex. Da Aton Basic også fungerer sammen med et travel system fra andre producenter.

Derudover vejer Aton Basic næsten heller ikke noget, det er derfor let, at bære autostolen når man er på farten. Hvilket gør autostolen endnu mere praktisk, i forhold til store og tunge autostole, som kan være svære at transportere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.