Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Free

Billede på vej

Free fra Cybex yder den optimale sidekollisionsbeskyttelse. Takket være et nyt kammersystem, kan Cybex Free tilbyde en dobbeltvægget sidekollisionsbeskyttelse. Dette er med til at sikre barnet endnu ved sidekollisioner end almindelige autostole. Det er dog ingen garanti for at der ikke stadig kan ske skader på barnet ved en sidekollision.

Stolen er egnet til børn i alderen 3-12 år, som vægtmæssigt ligger imellem 15-36 kg. Stolen har selvfølgelig også andre fordele end blot en god sidekollisionsbeskyttelse. Cybex Free tilbyder også 7-trins højdejusterbar hovedstøtte, det gør at stolens hovedstøtte kan indstilles efter barnets højde. Der vil selvfølgelig være forskel på barnets højde, som henholdsvis 3 og 12 år gammelt, det er derfor praktisk og mere sikkert at kunne justere hovedstøtten.

Derudover kan Cybex Free også tilbyde et luftcirkulationssystem der skulle gøre det mere behageligt at sidde i stolen. Ligesom Cybex Free også har et vipperyglæn, så barnet har mulighed for at vippe lidt tilbage i stolen, for en bedre soveposition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.