Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex ISIS

Billede på vej

ISIS er en autostol fra tyske Cybex, der er en af verdens største producenter af autostole. Der er tale om en meget brugervenlig autostol, der vejer så lidt, at man meget let kan have den med sig.

ISIS bruger et mavepudesystem udviklet af Cybex. I stedet for den almindelige 5-punktssele, har man en mavepude, der holder barnet på plads og beskytter det i en ulykke. Mavepuden er endnu mere sikker, end 5-punktsselen og mindsker chancen for alvorlige skader på: nakke, hoved, bryst og indre organer. Alle steder der ellers er meget udsatte i forbindelse med en kollision.

Cybex ISIS er faktisk 2 autostole i 1. Det er nemlig muligt, at omdanne Cybex ISIS ved, at fjerne mavepuden, således at den kan bruges fra barnet er 9 måneder til det bliver 12 år. Der er altså ikke brug for, at købe en ny autostol når barnet fylder 4 år, som tilfældet ellers ofte er.

Cybex ISIS har dobbelte sider, der er med til, at give en meget bedre beskyttelse af barnet. Da siderne absorberer noget af den energi, der ellers vil blive tilført barnet i forbindelse med en ulykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.