Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Guardian Pro

Kiddy Guardian Pro

Kiddy guardian pro er en autostol fra Kiddy, der har vundet et hav af priser i alverdens forbrugertests. Det skyldes ikke mindst, at Kiddy guardian pro yder en rigtig god beskyttelse for det barn, der bruger den.

Kiddy guardian pro er en autostol for alle børn i alderen 9 måneder til 12 år, det vil sige gruppe 1,2 og 3, hvis man har lidt forstand på autostole.

Kiddy har udviklet et nyt sikkerhedsmodul, der bliver brugt til Kiddy guardian pro. Der er tale om et modul, der absorberer anslagsenergien og sikre barnet i forbindelse med én ulykke.

Kiddy guardian pro bruger også en støddæmpende pude, der også er kendt fra mange af deres andre autostole.

For at give den bedste beskyttelse til hoved og nakke, bruger Kiddy guardian pro, et specielt materiale omkring hoved og nakke, nemlig Honey Comb V2, der skulle være med til, at holde disse 2 udsatte områder endnu mere sikre.

Der er dog også gjort ting for, at gøre Kiddy guardian pro til en komfortabel autostol. Det er blandt andet meget nemt, at bredde og højde justere Kiddy guardian pro. Det vil sige, at man har mulighed for, at tilpasse autostolen så den passer til det barn der bruger den.

Kiddy guardian pro har også en 3-trinsbestøtte. De fleste børn vil være glade for, at have mulighed for, at hvile benene under kørsel.

En efterhånden lidt ældre autostol, som dog stadig gør det godt. En nyere model i samme vægtklasse er denne Recaro Monza Nova IS Seatfix, som netop er blevet nr. i vægtklassen.

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun383 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.

ADAC test resultat for Kiddy Guardian Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)


Prissammenligning på Kiddy Guardian Pro

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Amazon.de 383,59 DKK

Fakta om Kiddy Guardian Pro

  • Stødabsorberende pude
  • Ekstra beskyttelse til hoved og nakke
  • Nem bredde- og højdeindstilling
  • 3-trinsbestøtte
  • Justerbart ryglæn
  • Aftageligt betræk der kan vaskes ved 30 grader

Installationsvideo for Kiddy Guardian Pro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgdeEzJqULI[/youtube]  

Farver

Kiddy Guardian Pro finder du i følgende farver:  

Erfaringer med Kiddy Guardian Pro

Har du erfaringer med Kiddy Guardian Pro må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.  

Husk!

Husk at tjekke om bilens seler er lange nok til, at nå om mavepuden. Flere oplever, at selerne simpelthen ikke er lange nok, så husk, at tjekke dette inden køb. Endvidere spørger mange om ikke mavepuden er varm om sommeren, men mange forældre oplyser, at dette ikke skulle være et problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.