Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rodi XP

Maxi Cosi Rodi XP

Intet barn er ens. Men selvom ingen børn er ens, har Maxi Cosi ønsket at producere en stol der passer til alle børn – eller alle børn i gruppe 2 (3 – 10 år), og de har derfor udviklet Rodi XP. Meningen med Maxi Cosi Rodi XP er, at hele stolen kan tilpasses efter barnet.

Det vil sige at det både er muligt at justere højden og bredden, således at den kommer til at passe til det barn den skal servicere. Ud over det giver en øget komfort, er det faktisk også med til at giv en øget sikkerhed til det barn der anvender autostolen.

Maxi Cosi Rodi XP sørger for at dække barnet ind, så alle dele af barnet er ordentlig beskyttet imod et eventuelt uheld. For selvom komfort selvfølgelig er vigtigt, er det vigtigste selvfølgelig at barnet er godt beskyttet i den autostol, som man vælger at anskaffe.

Dette er Maxi Cosi nye version af Rodi XP og det er således også det nye 2017 test resultat du finder nedenfor. Den fik fine resultater over hele linjen og er således en stol, som du sagtens kan købe til dit barn.

 

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun699 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Rodi XP

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)


Prissammenligning på Maxi Cosi Rodi XP

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Pinkorblue.dk 699,00 DKK
Babysam.dk 799,20 DKK
Brug koden BF20 og få 20% rabat på ALT ved Babysam.
Kidsroom.de 828,06 DKK

Fakta om Maxi Cosi Rodi XP

 • Optimal sidebeskyttelse for hoved, lænd og hofter
 • Ryglæn vokser sammen med dit barn både i længde og bredde
 • Bæltekroge for optimal seleforløb tilpasset til størrelsen af barnet
 • Komfortabel, børnevenlig nakkestøtte og bredt sæde
 • Let, nem at flytte fra en bil til den næste
 • Nem bil montering ved hjælp af den normale 3-punktssele
 

Installationsvideo for Maxi Cosi Rodi XP

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AAzQTfPhz94[/youtube]

Farver

Maxi Cosi Rodi XP finder du i følgende farver:

Erfaringer medMaxi Cosi Rodi XP

Har du erfaringer med Maxi Cosi Rodi XP må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.  

7 kommentarer

 1. Hej.
  Hvad er forskellen på Maxi Cosi Rodi og Maxi Cosi Rodi XR? Er der forskel i bredden? Er ude efter så smal en stol som muligt. Mvh Kirsten

 2. Hej Kristian
  Du har tidligere anbefalet Maxi Cosi Rodifix til mig. Men er det rigtigt at Maxi Cosi Rodi XP er den samme stol bare uden isofix?
  Jeg har været ved at kigge efter en brugt stol til vores nr 2 bil, og jeg er i den forbindelse stødt på en Maxi Cosi XR, hvad er forskellen og er den testet godt?

  1. Hej Connie,

   Ja det er korrekt. Forskellen på disse to stole er at Rodifix er med isofix og det er den alm. Rodi XP ikke.

   Så hvis i ikke har isofix i bilen, er der ingen grund til, at købe en Rodifix, hvis du kan spare lidt ved den anden model.

   XR modellen er en gammel model og kom på markedet i 2007. Det er forgængerne til XP modellerne. Den har desværre ikke været med i autostol testen.

   Mvh

 3. Jeg er sikker på der findes mange andre fine detaljer på andre stole – men til prisen så synes jeg at denne stol er GULD værd for vores 5 årige prinsesse.. Da vi skiftede til denne stol fra vor gamle Römer – blev der straks mere ro på bagsædet på de lange kørerture. Hun sidder nu meget bedre og nakkestøtten der kan justeres med alderen er et stort PLUS. Hun sidder meget mere oprejst både i vågen og sovende tilstand.
  Stolen ER nem at flytte fra bil til bil om nødvendigt i forhold til andre mere anvancerede modeller..
  (Købt i Babysam på tilbud 1199,-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.