Autostol.dk

Fra bloggen

Multiposen – udgået model

Multiposen

UDGÅET MODEL…

Multiposen er desværre udgået. Det var en rigtig fin kørepose, men jeg anbefaler du ser på en af de andre i testen af køreposer.

Multiposen er et godt bud på en kørepose, hvis man som nybagte forældre mangler en sikker måde at transportere sit barn rundt på. Multiposen er, som navnet antyder, en pose med flere muligheder, som de andre køreposer på markedet.

For nybagte forældre er det også vigtigt, at det er nemt at vaske posen, og det bliver ikke nemmere end det er med Multiposen. Den er nem at vaske, og tørre hurtigere end mange andre køreposer.

For at sætte prikken over i’ét, fylder den også meget lidt i forhold til, hvad man kunne have frygtet. Det betyder, at den er nem at have med rundt.

En lille detalje er også, at Multiposen er udstyret med en suttesnor, så man ikke mister sutten på turen eller den ender på gulvet, når man bruger køreposen i autostolen. En smart detalje, som ikke findes i alle andre køreposer.

Multiposen fik 85% i den store test af køreposer

3 kommentarer

  1. Denne køre pose er genial. Har brugt den siden sønnen var 1 år og han er nu 6 år. Det er gode str og nemt at bestille, når der skal bruges større størrelser.
    Vi har brug for nemme løsninger, da vi tit køre mellem sjælland og fyn om aftenen. Den er god at bære ham ud i, når han er i nattøj, nem at sætte rigtig fast i stolen i bilen og man åbner nemt og putter ham i seng når vi er hjemme igen.
    Kan ikke forstå folk med mindre børn kan undvære denne :0)
    Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.