Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Guardia

Recaro Guardia

Guardia er en babyautostol for nyfødte og op til 13 kg, som ca. er en alder på 18 måneder. Recaro Guardia gør det nemt at transportere din baby rundt – babyautostolen er nem at bære, installere i bilen og kan samtidig bruges på nogle Recaro klapvogne. Som en sidste transportmulighed er Guardia også godkendt til fly.

Med en vægt på kun 4,1 kg er Recaro Guardia en af de letteste babyautostole på markedet, samtidig med at bærehåndtaget lavet ergonomisk, gør Guardia det nemt at have din baby med dig rundt.

I autostolen spændes babyen fast med en 5-punktssele, for at give den mest optimale sikkerhed. Selen har HERO sikkerhedssystem som forhindrer selen i at glide eller dreje.

Autostolen monteres så der er bagudvendt køreretning for babyen, da det er det sikreste for små børn. Guardia er lavet med et indlæg til nyfødte så komforten og sikkerheden er i top – også for de helt små.

Guardia kan monteres ved brug af Recaro SmartClick base eller Recaro Fix base der begge monteres med Isofix. Fordelen ved en base er at autostolen bare skal klikkes på basen, hver gang den skal ind i bilen, på den måde skal du ikke bruge tid på montering hver gang autostolen har været ude af bilen. Samtidig er der en større sikkerhed ved en base, da der er indikatorer på basen der viser om Isofix-kroge, støtteben og autostol er monteret korrekt.

Hvis du ikke har Isofix i bilen kan Guardia monteres uden base ved brug af bilens 3-punktssele.

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun997 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.

ADAC test resultat for Recaro Guardia

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)


Prissammenligning på Recaro Guardia

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Daekbutikken.dk 997,00 DKK
Gucca.dk 1.219,95 DKK
Kidsroom.de 1.655,75 DKK

Fakta om Recaro Guardia
  • Letvægt for nemt at kunne bære babyen rundt
  • Kan bruges fra fødsel til 13 kg
  • Godkendt til fly
  • 5-punktssikkerhedssele
  • Kan bruges til Recaro klapvogne
  • God komfort
  • Monteres med Isofix base eller bilens 3-punktssele
  • Bagudvendt køreretning
  • Indlæg til nyfødte sikrer komfort for de mindste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.