Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix SICT

Römer KIDFIX SICT er en af de sikreste og mest behagelige autostole til ældre børn på markedet. Stolen er henvendt til børn i alderen 4-12 år, der vejer 15-36 kg. Stolen bruger Isofix – systemet der bliver monteret til Isofix-fastgøringspunkterner i bilen.

Med Isofix-systemet sikrer du dig, at Römer KIDFIX SICT sidder ordentlig fast, og hverken kan vippe eller rotere. Dette gør det mere behageligt for barnet at sidde i stolen, ligesom det vil være med til at øge sikkerheden. Derudover er det let at se om man har monteret Römer KIDFIX SICT korrekt, da farveindikatoren viser om stolen er korrekt monteret. Dog kan Römer KIDFIX SICT også monteres med bilens 3-punktsele.

For at gøre stolen ekstra sikker anvender KIDFIX SICT også SICT teknologien. SICT teknologien tilføjer 2 luftfylde puder, som er placeret på hver side af autostolen. Disse puder er med til at fjerne noget af den energi eller belastning der normalt ville komme på siden, og barnet, i forbindelse med en sidekollision.

Undersøgelser foretaget af Römer viser at belastningsenergien ved sidekollisioner nedsættes med over 25%, ved anvendelse af SICT.

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun1.191 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.

ADAC test resultat for Römer Kidfix SICT

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)


Prissammenligning på Römer Kidfix SICT

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Amazon.de 1.191,06 DKK

Fakta om Römer KIDFIX SICT autostol:

 • Ved hjælp af Isofix-fastgøringspunkterne i bilen og RÖMER Isofix-systemet er det let, at monterer autostolen i bilen (montering med bilens 3-punktsele er også muligt)
 • Autostolen er udstyret med luftfyldte puder, der absorber energien i en kollision
 • Selen passer perfekt således at diagonalselen går over barnets skuldre, ligesom at hofteselen passer til barnets hofter
 • Simpelt seleforløb
 • Autostolen vejer ikke så meget, og kan nemt rykkes over til en anden bil
 • Ryglænet kan let indstilles, uden trin, alt efter hældningen på bilsædets ryglæn
 • Det er let, at højdeindstille hovedstøtte og sele, med bare én hånd
 • Ved hjælp af Isofixer det muligt, at indstille autostolen på flere hvilepositioner
 • Betrækket på stolen er aftageligt og vaskbart, derudover er det blødt og polstret
 • Ved hjælp af farveindikatoren er det muligt, at se om ISOFIT-støttearmene er korrekt monteret
 • Selvom barnet ikke sidder i stolen er den altid fastgjort i bilen ved hjælp af ISOFIT
 • Siddefladen kan vokse sammen med barnet

Installationsvideo for Römer Kidfix SICT

Produktvideo for Römer Kidfix SICT

Farver

Römer Kidfix SICT finder du i følgende farver: [table "17" not found /]

Erfaringer med Römer Kidfix SICT

Har du erfaringer med Römer Kidfix SICT må du meget gerne smide en kommentar, så andre kan få glæde af dine erfaringer og læse om fordele/ulemper ved produktet.

5 kommentarer

 1. Hej. Skal bruge en reserve stol og overvejer denne eller kidfix. Hvilken vil du anbefale? Kan jeg sammenligne test resultaterne direkte på dem ? For den ene er jo testet i 2007 og det er jo nogle år siden efterhånden. Den anden er testet senere.

  1. Hej Henriette,

   Nej det kan du ikke. Du kan ikke sammenligne direkte, men når den har klaret sig godt i 2007, så er det stadig en god stol.

   Men der er kommet mange nye Kidfix modeller. Så spiller prisen ind eller har du set på nogle af dem? Du kan også få nogle af de nye til samme pris som nogle af de ældre.

   Mvh

 2. Så vidt jeg kan se er der Cybex solutions x2, denne, og denne uden SICT, hvis man skal gå efter vurderingerne… Hvad skal man så vælge?

  1. Hej Signe,

   Jeg ville vælge en Cybex Solution x2-fix, da jeg har fået flest positive erfaringer om den stol og så koster den en smugle mindre end ovenstående og sikkerhedsmæssigt skulle de være lige gode.

   Mvh

  2. Cybex VS. Kidfix

   Min oplevelse er at Cybex ikke kan udvides i højden, i samme udstrækning som Kidfix… Jeg har en pige på 7 år, som sagtens kan “vokse” yderligere med Kidfix, men ikke kan sidden i en Cybex.

   Den er værd at tage med.

   Sofia måler ca. 130 cm

   /Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.