Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix XP

KidFix XP er en autostol der sikrer optimal sikkerhed for dit barn, samtidig med god komfort. Autostolen er for børn i alderen 4-12 år (15-36 kg)

Det innovative XP-PAD system giver god beskyttelse i tilfælde at frontkollision. XP-PAD er det der ligner en sele på billedet og fungerer ved at bilens 3-punktssele sættes gennem det sorte stykke på billedet. På den måde er der forstærkes beskyttelsen, ved at reducere energien og lede kollisionskræfterne væk fra nakken.

KidFix XP beskytter også mod sidekollisioner. Autostolen har dybe polstrede sidestykker, der giver optimal beskyttelse for dit barn.

Stolen er nem at montere – det kan enten gøres med Isofix eller bilens 3-punktssele. Stolens ryglæn kan justeres så det passer til bilens ryglæn, hvilket gør det muligt at montere autostolen i de fleste biler.

Samtidig er ryglænet V-formet, så det tilpasser sig når dit barn vokser. Hovedstøtten kan også justeres i takt med at dit barn vokser, som sikrer den bedste beskyttelse. Hovedstøtten er samtidig designet til at give den bedst mulige sovestilling.

KidFix XP har i 2014 opnået et højt testresultat på 70 %, der svarer til 4 ud af 5 stjerner, hvilket viser at det er en god og sikker autostol.

Ligesom de fleste andre stole til børn op til 36 kg bruges bilens 3-punktsele til at spænde barnet fast med. KidFix XP er lavet så det er nemt at se hvordan selen skal spændes fast, og sikrer derfor korrekt placering af selen over skulder og bækken.

Var denne stol noget for dig?

Køb til kun1.149 kr.

–> Du finder den billigst her! <--

Jeg gør opmærksom på, at der ikke altid medfølger dansk manual/brugervejledning når man køber autostol i udlandet. De fleste producenter tilbyder dog, at man kan hente en danskmanual på deres hjemmeside, hvorfor du normalt nemt kan finde en dansk manual/brugervejledning.

ADAC test resultat for Römer Kidfix XP

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)


Prissammenligning på Römer Kidfix XP

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Pinkorblue.dk 1.149,00 DKK
Babysam.dk 1.599,20 DKK
Brug koden BF20 og få 20% rabat på ALT ved Babysam.
Amazon.de 2.571,98 DKK

Fakta om Römer KidFix XP

 • Kollisionsbeskyttelse med polstrede sidestykker
 • V-formet ryglæn der tilpasser sig barnet
 • Højdejusterbar rygstøtte til det voksende barn
 • Montering med Isofix eller 3-punktssele
 • XP-PAD system der giver god sikkerhed i tilfælde af frontkollision
 • Aftageligt betræk
 • Komfortabel hovedstøtte
 • Rygstøtten kan tilpasses bilens ryglæn der giver mulighed for god montering
 • Fremadvendt køreretning

2 kommentarer

 1. Hvor lange er selve isofix-armene på stolen? Jeg spørger fordi min BMW 320D Touring (st. car) har meget dybe bagsæder. Jeg er derfor nervøs for om mine børn kommer til at sidde for ranke/lodret i stolene. Hvis, så er der meget langt til Italien til sommer.

  Findes der evt. en forlænger til isofix-armene?

  1. Hej Lasse,

   På de fleste isofix stole, kan du trække isofixbeslaget ret langt ud, så det kan nå ned i selv de dybeste sæder.

   Det som du i stedet skal være opmærksom på er, hvor ny din BMW er og om Römer stolene er godkendt hertil. En anden bruger har nemlig fortalt mig, at sæderne i de nye BMW’er ikke passer til ret mange autostole og det derfor kan være ret svært, at finde stole, som faktisk passe hertil.

   Jeg har skrevet lidt om, at finde den korrekte stol her https://www.autostol.dk/blog/passer-autostolen-i-bilen/ hvor der også er et link til Römers “fit finder”, så du kan se om stolene må bruges i din bil.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.