Autostol.dk

Fra bloggen

Voksi MOVE

Voksi Move

Voksi MOVE er en attraktiv kørepose, som er produceret af virksomheden Voksi. De er kendte for deres kvalitetsprodukter, som på fantastisk vis formår at producere nogle de foretrukne produkter på markedet, uden at gå kompromis med naturen. Voksi MOVE er fremstillet af de bedste naturmaterialer på markedet.

Voksi MOVE er den eneste kørepose på markedet, som er udstyret med uld i rygdelen. Dette har en række fordele for produktet. Blandt andet transporteres fugt væk fra dit barn, uden at posen bliver klam efter anvendelse. Dette gør, at barnet føles sig tryg og varm i en Voksi MOVE posen.

Voksi MOVE er produceret med et øje for sikkerhed, og dette kan også ses på køreposen. Posen er udrustet med en overlapning, som beskytter barnet bedst muligt, og gør, at barnet aldrig vil komme i kontakt med lynlåsen på køreposen. Derudover isolerer posen også godt, hvilket betyder, at varm og kold luft holdes adskilt, og at barnet har det tilpas i køreposen.

Køreposen er udstyret med et snøresystem for, at barnet sidder bedst muligt. Systemet former sig efter barnet, hvilket gør komforten højere.

Voksi MOVE er fyldt med dun, fjer og uld. Rygdelen er 100% uld, og selve pose er udrustet med 70% dun og 30% fjer.

voksi MOVE fik 89% i den store test af køreposer

4 kommentarer

 1. Jeg har født i starten af august, hun er 61 cm nu. Vil det være spild af penge at købe denne pose??

  1. Hej,
   Har selv posen herhjemme.
   Fra bunden og til der, hvor barnet kan have hovedet er der 50 cm.

   Vores datter er fra oktober 15 og brugte hendes frem til sommer.

   Hun kunne godt bruge den frem til jul 16, hvor hendes ben er bøjet inde i den. Men da vi har en anden og større – har vi valgt at bruge den i stedet.
   Vores datter er tæt på 80 cm nu.

   Så i vil nok kunne bruge posen det meste af vinteren.

   Mvh

   1. Hej,
    ved du om den passer i de små lifte i kombi vogne?
    Jeg venter tvillinger lge om lidt, og søger en der ikke er for stor til sådan en Emaljunga viking lift som er ret lille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.